ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση τελούνται τα μνημόσυνα των 40 ημερών, του 1ου έτους και των 3 χρόνων προς τιμή του απελθόντα και της ανάπαυσής του. Οι επιμνημόσυνες δεήσεις δημιουργήθηκαν με σκοπό να βοηθήσουν το ταξίδι της ψυχής από τη γη στον ουρανό.
 
Στην επιχείρηση ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μιας επιμνημόσυνης τελετής, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις της οικογένειας. Συγκεκριμένα, δημιουργούμε δίσκους με κόλλυβα, τα οποία αναλαμβάνει το έμπειρο προσωπικό μας να μοιράσει στα άτομα που θα παραστούν στο μνημόσυνο. 

Με μια επίσκεψη στην επιχείρησή μας στην Νίκαια, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σχέδιο που θα έχει ό δίσκος με τα κόλλυβα, τον ανθοστολισμό, αλλά και να τακτοποιήσετε πολλές ακόμα λεπτομέρειες που κρίνονται απαραίτητες για την εκτέλεση του μνημοσύνου.

Επιπλέον, κανονίζουμε εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή αρχιερέα ή αρχιμανδρίτη ή και χορωδίας, ενώ αναλαμβάνουμε την τοιχοκόλληση πένθιμων προγραμμάτων, τις δημοσιεύσεις στις εφημερίδες, αλλά και ό,τι άλλο αφορά το μνημόσυνο, αρκεί να μας το γνωστοποιήσετε εγκαίρως.


Στην επιχείρηση ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ οργανώνουμε άψογα, με επαγγελματισμό και συνέπεια λιτές επιμνημόσυνες τελετές για τα αγαπημένα σας αποθανόντα πρόσωπα, καθώς και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την πραγμάτωσή τους.